Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προσανατολίζεται η ΓΕΝΟΠ



Σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, με ημερομηνία έναρξης από την κατάθεση του νομοσχεδίου για τη ΔΕΗ στη Βουλή, προσανατολίζεται η ΓΕΝΟΠ η οποία διαφωνεί κυρίως με την άρση της μονιμότητας για τους νεοπροσλαμβανόμενους στην επιχείρηση.

Χθες συνεδρίασε εκτάκτως το ΔΣ της Ομοσπονδίας το οποίο επισημαίνει ότι «το νομοσχέδιο φέρνει δραστικές αλλαγές στη λειτουργία της ΔΕΗ και ουσιαστικά ανατρέπει τις εργασιακές σχέσεις».

Αποφασίστηκε επίσης πρόγραμμα ενημερώσεων στους χώρους εργασίας (ορυχεία, μονάδες, διοίκηση, καταστήματα) και εξετάστηκε η δυνατότητα συντονισμού των κινητοποιήσεων με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας και των εργαζόμενων στη ΔΕΠΑ.

«Με 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες αντιδρούμε στην απολιγνιτοποίηση, την ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ, την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ και στη διάλυση των εργασιακών σχέσεων», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων (video)

Peristeri News

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται μη ασφαλές τρόφιμο

Peristeri News

Περιστέρι: Συνελήφθη 51χρονος για διάρρηξη ATM

Peristeri News

Leave a Comment