Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η επόμενη μέρα με Αγραβάνη στο Περιστέρι



Σε διαδικασία προετοιμασίας είναι στο Περιστέρι winmasters εν όψει της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (17:00).

Βέβαια, αυτή η καθημερινότητα κλονίστηκε έστω και λίγο λόγω της περίφημης υπόθεσης με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αγραβάνη και της απόφασής του να μην ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα στο Γκαζιαντέπ για την πρεμιέρα στο Basketball Champions League.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτης κάθισαν στο ίδιο τραπέζι ώστε να συζητήσουν το τι συνέβη και ποιοι ήταν οι λανθασμένοι χειρισμοί σε αυτό το λεπτό ζήτημα.

Από την πλευρά της η διοίκηση δεν έχει καμία διάθεση ούτε για ρεβανσισμούς, ούτε φυσικά να πάρει το… κεφάλι από έναν παίκτη 21 ετών και τα όσα ακούστηκαν για διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών δεν είχαν βάση, όπως τουλάχιστον ξεκαθάριζαν με κατηγορηματικό τρόπο στην ΚΑΕ.

Το θέμα πάει προς… εκτόνωση με Περιστέρι winmasters και Αγραβάνης να κοιτάζουν την επόμενη μέρα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Στη Σαρδηνία για το ματς με τη Σάσαρι στο FIBA Europe Cup

Peristeri News

Ο Ατρόμητος έλυσε το συμβόλαιο με τον Παλμεζάνο

Peristeri News

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον Εχίτζε Ουκάκι – Ποιος είναι ο 21χρονος εξτρέμ

Peristeri News

Leave a Comment