Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Οι 19 που επέλεξε ο Αναστασίου για το Ατρόμητος – ΠΑΟΚ



Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι (14/9, 19:00), στοχεύοντας στην πρώτη νίκη της σεζόν έπειτα από δύο ισοπαλίες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι με τον «δικέφαλο», αφήνοντας εκτός αποστολής τους τραυματίες Κιβρακίδη, Μέγιερι και Ανδρούτσο. Επίσης, εκτός έμεινε ο Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος μόλις αποκτήθηκε από την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Αντίθετα κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Περιστεριωτών, Ραούλ Μπαένα.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή της ομάδας:

Θεοδωράκης, Βέλλιος, Νταβιώτης, Χαρίσης, Μπαένα, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Ταλόχα, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος και Μανδάς.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σπουδαίος Ατρόμητος υπέταξε τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι

Peristeri News

Το Περιστέρι υπέστη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο “Ανδρέας Παπανδρέου”

Peristeri News

Περιστέρι – Ολυμπιακός στο «Ανδρέας Παπανδρέου»

Peristeri News

Leave a Comment