Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ισπανία: Τέσσερις νεκροί από πλημμύρες



Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες που πλήττουν τη νοτιοανατολική Ισπανία από την περασμένη Τρίτη.

Το τέταρτο θύμα είναι ένας 36χρονος άνδρας που βρέθηκε νεκρός ανάμεσα στις κοινότητες Λα Χαμούλα και Σαλαζάρ, στην Ανδαλουσία.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, ένας άνδρας μέσης ηλικίας πνίγηκε στην Αλμερία, όταν εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του, σε μια πλημμυρισμένη σήραγγα ενώ την Πέμπτη, οι αρχές είχαν ανακοινώσει τον θάνατο δύο άλλων ανθρώπων, ενός άνδρα 61 ετών και της αδελφής του, 51 ετών, στην περιοχή του χωριού Καουντέτε, στην Καστίλη-Λα-Μάντσα.

Ο υπουργός Εσωτερικών Φερνάντο Γκράντε-Μαρλάσκα είπε ότι περισσότεροι από 1.500 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους ενώ 74 δρόμοι παραμένουν κλειστοί λόγω των νερών.

Λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων, το αεροδρόμιο της Μούρθια παρέμεινε κλειστό. Επίσης, 22 πτήσεις με προορισμό την Πάλμα, στη Μαγιόρκα, προσγειώθηκαν σε άλλα ισπανικά αεροδρόμια. Για αρκετές ώρες παρέμεινε κλειστό και το περιφερειακό αεροδρόμιο της Αλμερία, με αποτέλεσμα να ματαιωθούν δύο πτήσεις.

Κλειστά παρέμειναν επίσης τα σχολεία στη Βαλένθια, στη Μούρθια και σε πολλές κοινότητες της Αλμερίας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο να παραιτηθεί από την εξουσία

Peristeri News

Τραμπ: Ο εναέριος χώρος της Βενεζουέλας θα κλείσει στο σύνολό του

Peristeri News

Ιστορική Λειτουργία, Οικουμενικός Πατριάρχης και Πάπας μαζί στον θρόνο της πίστης

Peristeri News

Leave a Comment