Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Η Άντζελα Γκερέκου νέα πρόεδρος του ΕΟΤ



Η Άντζελα Γκερέκου αναλαμβάνει πρόεδρος του ΕΟΤ, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης. 

Στην ανακοίνωση του υπουργού επισημαίνεται ότι η εμπειρία και οι γνώσεις της κ. Γκερέκου πάνω σε θέματα τουρισμού θα συμβάλουν στην διαμόρφωση ενός σύγχρονου ΕΟΤ, προσαρμοσμένου στις νέες συνθήκες.

«Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή δύναμη» καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες παραιτήθηκε από τη θέση ο Χαράλαμπος Καριμάλης με σοβαρές αιχμές κατά του γενικού γραμματέα Τουρισμού, Κωνσταντίνου Λούλη.

Στην επιστολή παραίτησης ο κ. Καριμάλης έγραφε χαρακτηριστικά: «Κρίνω την παραίτησή μου επιβεβλημένη, καθώς αυτή τη στιγμή, μετά από πολιτική επιλογή της κυβέρνησής σας, υπάρχει στο υπουργείο Τουρισμού παρουσία απόψεων φιλικών προς το καθεστώς της Χούντας των Συνταγματαρχών».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Στη Βουλή η Συμφωνία για τις Συλλογικές Συμβάσεις

Peristeri News

Δ. Κουτσούμπας: Μόνη διέξοδος για τον λαό η επαναστατική ανατροπή

Peristeri News

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ακριτίδης

Peristeri News

Leave a Comment