Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ανοιχτά τα καταστήματα 11:00 με 18:00



Ανοιχτά είναι σήμερα, Κυριακή 5 Μαΐου, αρκετά εμπορικά καταστήματα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η περίοδος των ενδιάμεσων εκπτώσεων, η οποία άρχισε την περασμένη Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί στις 15 του μήνα.

Το άνοιγμα των καταστημάτων σήμερα είναι προαιρετικό και ο Εμπορικός Σύλλογο Αθηνών έχει ορίσει ως προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας: 11:00 πμ έως 18:00 μμ. Η πρόταση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης για τα δικά του μέλη είναι να παραμείνουν ανοιχτά έως τις 20:00.

Οι προσφορές είναι δελεαστικές σε πολλές κατηγορίες προϊόντων, ωστόσο, η αναιμική κίνηση της Κυριακής 21 Απριλίου από τη μια, που δεν κατάφερε να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα το οποίο βιώνει η αγορά το τελευταίο χρονικό διάστημα, και από την άλλη η αισθητή μείωση του τζίρου την πασχαλινή περίοδο, μεταξύ 4%-6%, δεν αντισταθμίζονται εύκολα.

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ) συμβουλεύει τους καταναλωτές να εκμεταλλευθούν τις χαμηλότερες τιμές των εκπτώσεων, αλλά και να είναι προσεχτικοί. Υπενθυμίζει ότι πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή του προϊόντος.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Νέα 48ωρη απεργία των ταξί στην Αττική

Peristeri News

Πότε πέφτουν Τσικνοπέμπτη και Καθαρά Δευτέρα το 2026

Peristeri News

«Παγίδες θανάτου» σε δρόμους στο Περιστέρι για μηχανάκια και όχι μόνο (pics)

Peristeri News

Leave a Comment