Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Η βραδιά που έγινε θεσμός στην Αιμιλίου Βεάκη



Ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο επισκέψεων από κόσμο πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου το καθιερωμένο πλέον street party στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της πόλης μας, την Αιμιλίου Βεάκη.

Κόσμος κάθε ηλικίας διασκέδασε με τις μουσικές που έπαιζαν σε όλο το μήκος του δρόμου δημιουργώντας μια εξαιρετική εορταστική ατμόσφαιρα.

Στα decks που είχαν στηθεί σε κεντρικό σημείο του δρόμου έπαιξαν μουσική η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και η Ράνια Κωστάκη ανεβάζοντας τη διάθεση με επιλογές σε ελληνικά και ξένα τραγούδια.

Η βραδιά εκτυλίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο και οι εκατοντάδες επισκέπτες της βραδιάς διασκέδασαν τόσο με τα δρώμενα που είχε ετοιμάσει ο Δήμος Περιστερίου όσο και με αυτά των μαγαζιών εστίασης που υπάρχουν στην Αιμιλίου Βεάκη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 4 Δεκεμβρίου 2025

Peristeri News

Περιστέρι: Κλειστά σχολεία, αθλητικοί χώροι και παιδικές χαρές

Peristeri News

Αναβάλλεται η εκδήλωση με την Έλενα Παπαρίζου – Νέα ημερομηνία στις 9 Δεκεμβρίου

Peristeri News

Leave a Comment