Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Παρίσι: Πανικός από δύο «οπλισμένους» στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ



Πανικός σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο Ρουασί-Σαρλ ντε Γκολ στο Παρίσι, όταν έγιναν αντιληπτοί δύο άνδρες με ψεύτικα όπλα, πριν συλληφθούν χωρίς προβλήματα από την αστυνομία.

Τα όπλα ήταν τύπου «Airsoft» που είναι αεροβόλα πιστόλια με σφαιρίδια, «σχεδόν ακριβή αντίγραφα αληθινών όπλων», σύμφωνα με πηγή του αεροδρομίου, ενώ όσοι φέρουν τέτοια ψεύτικα όπλα θεωρούνται «οπλισμένοι».

Το επεισόδιο συνέβη στο τέρμιναλ 2 του αεροδρομίου, όταν ένας επιβάτης σήμανε συναγερμό βλέποντας τους δύο ενήλικες που δεν μιλούσαν γαλλικά με όπλα σε θήκη», εξήγησαν πηγές της αστυνομίας.

Οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από το τέρμιναλ 2, το οποίο είχε ήδη αποκλεισθεί εξαιτίας εγκαταλειμμένης αποσκευής και ενώ ειδική ομάδα πυροτεχνουργών βρισκόταν επιτόπου.

Πηγή: ΑΜΠΕ


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ισπανία: Τέλος τα social media για παιδιά κάτω των 16 ετών

Peristeri News

Ιταλία: Διχάζει το εισιτήριο εισόδου για τη Φοντάνα ντι Τρέβι

Peristeri News

Εμπορική συμφωνία με την Ινδία ανακοίνωσε ο Τραμπ

Peristeri News

Leave a Comment