Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δημόσια συγγνώμη σε Μητροπολίτες από δημοσιογράφο της ΕΡΤ



Δημόσια συγγνώμη από τους Μητροπολίτες Μεσσηνίας Χρυσόστομο και Πειραιώς Σεραφείμ ζήτησε μέσα από την εκπομπή της στην ΕΡΤ η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου, αναγνωρίζοντας πως τους κατηγόρησε αδίκως ότι ταυτίζονται με τον χρυσαυγιτισμό.

«Ζητώ δημόσια συγγνώμη, κι όχι επειδή έχουν βγάλει οι ίδιοι ανακοινώσεις, ήταν ένα λάθος που το συνειδητοποίησα εγώ μετά το τέλος της εκπομπής χθες. Αλλιώς τους είχα στο μυαλό μου», ανέφερε συγκεκριμένα η Κατερίνα Ακριβοπούλου, εξηγώντας πως είχε στο μυαλό της τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο.

Είχε προηγηθεί έντονη αντίδραση των Μητροπολιτών Πειραιώς και Μεσσηνίας από τις αναφορές δημοσιογράφου της ΕΡΤ για «χρυσαυγίτες και ακροδεξιούς» με αποτέλεσμα να απειλούν ότι θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Καταγγελία για προβολή ακατάλληλου υλικού σε σχολείο στο Αιγάλεω

Peristeri News

Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε κρεοπωλείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Συνελήφθη 16χρονος γιος βουλευτή έπειτα από καταδίωξη

Peristeri News

Leave a Comment