Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Πούτιν: Δεκαπέντε τρομοκρατικές επιθέσεις αποτράπηκαν φέτος στη Ρωσία



«Σε διάστημα εννέα μηνών του τρέχοντος έτους, οι άνδρες της FSB (Ομοσπονδιακή Yπηρεσία Ασφαλείας) απέτρεψαν 26 εγκληματικές πράξεις τρομοκρατικού περιεχομένου, εκ των οποίων οι 15 ήταν τρομοκρατικές επιθέσεις» δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, στη διάρκεια τελετής απονομής διακρίσεων σε ανώτατους αξιωματικούς και εισαγγελείς που διορίστηκαν σε ανώτερες θέσεις.

Πίσω από τους αριθμούς αυτούς βρίσκονται «ανθρώπινες ζωές που σώθηκαν» υπογράμμισε ο Πούτιν, επισημαίνοντας την ανάγκη περαιτέρω συνεργασίας με την εθνική αντιτρομοκρατική επιτροπή (αντιτρομοκρατική υπηρεσία), ώστε να περιοριστούν οι τρομοκρατικές απειλές, αξιοποιώντας πρωτίστως την έγκαιρη πληροφόρηση και τις προληπτικές ενέργειες.

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης αφορά και όλες τις άλλες δραστηριότητες της FSB που έχουν σχέση με την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, της διαφθοράς, την υπεράσπιση των κρατικών συνόρων και την αντιμετώπιση των ξένων μυστικών υπηρεσιών.

 

Πηγές: ΑΜΠΕ, TASS


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο να παραιτηθεί από την εξουσία

Peristeri News

Τραμπ: Ο εναέριος χώρος της Βενεζουέλας θα κλείσει στο σύνολό του

Peristeri News

Ιστορική Λειτουργία, Οικουμενικός Πατριάρχης και Πάπας μαζί στον θρόνο της πίστης

Peristeri News

Leave a Comment