Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Η Ρωσία θα αρχίσει την αποστολή των S-400 στην Τουρκία εντός του 2019



Η Ρωσία θα αρχίσει να στέλνει στην Τουρκία εντός του 2019 τα προηγμένα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας S-400, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Interfax επικαλούμενο τη ρωσική κρατική εταιρεία εξαγωγών οπλικών συστημάτων Rosoboronexport.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για το γεγονός ότι ένα μέλος του ΝΑΤΟ όπως είναι η Τουρκία σχεδιάζει να αποκτήσει τα ρωσικά συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας S-400, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια ορισμένων αμερικανικών οπλικών συστημάτων που χρησιμοποιούνται από την Τουρκία, περιλαμβανομένων και των μαχητικών F-35.

H εταιρεία Rosoboronexport ανακοίνωσε, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti, ότι ενδέχεται στις συναλλαγές της με τους ξένους εταίρους της, να υποκαταστήσει το δολάριο με τα εθνικά νομίσματα.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο να παραιτηθεί από την εξουσία

Peristeri News

Τραμπ: Ο εναέριος χώρος της Βενεζουέλας θα κλείσει στο σύνολό του

Peristeri News

Ιστορική Λειτουργία, Οικουμενικός Πατριάρχης και Πάπας μαζί στον θρόνο της πίστης

Peristeri News

Leave a Comment