Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εισβολή μελών του «Ρουβίκωνα» στην πρεσβεία της Αυστρίας



Στην πρεσβεία της Αυστρίας στην Αθήνα εισέβαλαν το μεσημέρι μέλη του «Ρουβίκωνα».

Με ανάρτησή τους σε ιστότοπο του αντεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη της ομάδας αναφέρουν ότι η ενέργειά τους έγινε ως αντίδραση στην έγκριση από την αυστριακή Βουλή νόμου για τη θέσπιση δωδεκάωρου ημερήσιας εργασίας.

Βίντεο που αναρτήθηκε από την αναρχική ομάδα δείχνει καρέ – καρέ πέντε μέλη της να εισβάλουν στο κτήριο της πρεσβείας, να πετούν φυλλάδια και στη συνέχεια να αποχωρούν.

«Με την ψήφιση του δωδεκάωρου απο το κοινοβούλιο της Αυστρίας γράφεται μια ακόμη σελίδα στο τετράδιο του ευρωπαικού νεοφιλελεφθερισμού» αναφέρουν μεταξύ άλλων τα μέλη του «Ρουβίκωνα» στην ανάρτησή τους προσθέτοντας: «Ερχόμαστε αντιμέτωποι με τη συνταγματική δουλεία του 21ου αιώνα που αφήνει τους εργαζόμενους στις ορέξεις των αφεντικών. Τέτοιες προκλήσεις προς την εργατική τάξη, δεν θα μένουν αναπάντητες. Για αυτούς τους λόγους αποφασίσαμε σήμερα να παρέμβουμε στη πρεσβεία της Αυστρίας στην Ελλάδα. Τα αντιλαϊκά μέτρα δεν μας αφήνουν αδιάφορους όταν απευθύνονται σε άλλους λαούς».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Συνελήφθη 23χρονος για διακίνηση ναρκωτικών σε προαύλιο σχολείου στον Ασπρόπυργο

Peristeri News

ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Peristeri News

Τροποποίηση λεωφορειακής γραμμής στο Περιστέρι λόγω έργων

Peristeri News

Leave a Comment