Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στους 90 οι νεκροί – υπέκυψε 85χρονος εγκαυματίας



Ο κατάλογος των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου μακραίνει συνεχώς. Σήμερα το πρωτί κατέληξε ακόμη ένας εγκαυματίας, ηλικίας 85 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ευαγγελισμού.

Ο επίσημος αριθμός των νεκρών ανεβαίνει έτσι στους 90. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και οι δύο μη αναγνωρίσιμες σοροί (με διαθέσιμο DNA) που δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά τους πρόσωπα. Άλλο ένα άτομο υπολογίζεται ως αγνοούμενο, με βάση την υποβολή επίσημης δήλωσης από φιλικό του πρόσωπο.

Σημειώνεται ότι ακόμη 37 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 7 διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ. Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Καταγγελία για προβολή ακατάλληλου υλικού σε σχολείο στο Αιγάλεω

Peristeri News

Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε κρεοπωλείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Συνελήφθη 16χρονος γιος βουλευτή έπειτα από καταδίωξη

Peristeri News

Leave a Comment