Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Αυστραλία: Αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος πεζών



Αυτοκίνητο SUV έπεσε πάνω σε πεζούς σε πολυσύχναστη περιοχή, στο κέντρο της Μελβούρνης, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 13 άτομα να τραυματιστούν.

Η αυστραλιανή αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του οδηγού.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Flinders, στις 16:40 το απόγευμα (τοπική ώρα). Οι πεζοί κινούνταν προς και από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, όταν το όχημα, ένα Suzuki SUV, έπεσε πάνω τους. Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο που να διευκρινίζει εάν η ενέργεια του οδηγού ήταν ηθελημένη ή όχι.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι το αυτοκίνητο παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη σε πολυσύχναστη διασταύρωση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο πλήθος των πεζών.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Μελβούρνης 3AW ότι άκουσε κραυγές και είδε ανθρώπους «να πέφτουν προς όλες τις κατευθύνσεις».

Η περιοχή ήταν γεμάτη με ανθρώπους που έκαναν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή.

Μεταξύ των τραυματιών είναι και παιδάκι προσχολικής ηλικίας που έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.

Τον Ιανουάριο, αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος πεζών στο κέντρο της Μελβούρνης, σκοτώνοντας έξι. Την ώρα της τραγωδίας, ο οδηγός του αυτοκινήτου που εθεωρείτο ύποπτος για το μαχαίρωμα του αδελφού του βρισκόταν υπό την καταδίωξη της αστυνομίας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τραγωδία στην Αυστρία με πυροβολισμούς σε σχολείο

Peristeri News

Πυροβολισμοί σε σχολείο στην Αυστρία με εννέα νεκρούς

Peristeri News

Ιταλία: Πέντε δημοψηφίσματα όλα άκυρα λόγω μικρής συμμετοχής

Peristeri News

Leave a Comment