Viber
PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ο Βαλάντης στο πάρτι του Τραμπ



Την ευκαιρία να βρεθεί ξανά στον Λευκό Οίκο και να συναντήσει τον αμερικανό πρόεδρο Τραμπ είχε ο γνωστός τραγουδιστής Βαλάντης.

Ο Βαλάντης ήταν καλεσμένος του ελληνικής καταγωγής Ρεπουμπλικανού βουλευτή και ξάδερφού του Γκας Μπιλιράκη.

Ο τραγουδιστής ήταν επίσημος προσκεκλημένος στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του Λευκού Οίκου και όπως λέει συναντήθηκε και με τον Τραμπ, αλλά και τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς με τον οποίο φωτογραφήθηκε.

blank

“Ποτέ μου δε κατάλαβα τι πάει να πει «ισχυρός άντρας»… Σήμερα το ένιωσα…. με τον ξάδερφο μου κόγκρεσμαν, Γκάς Κώστα Μπιλιράκη, τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς και λίγο μετά με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ… Μεγάλη μου τιμή….!!!” έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Προκόπης Αγαθοκλέους: Μετά από τον Άγιο Παΐσιο δεν δέχθηκα καμία τηλεοπτική πρόταση

Peristeri News

Η Φατίμα Μπος από το Μεξικό η φετινή νικήτρια Miss Universe 2025

Peristeri News

«Πιάστηκε» ο Στέφανος Τσιτσιπάς για υπερβολική ταχύτητα

Peristeri News

Leave a Comment