PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν.Δ.: Ανέχονται την ανομία κάθε περιθωριακής ομάδας


Βολές κατά της κυβέρνησης με αφορμή την καταστροφή ακυρωτικών μηχανημάτων εισιτηρίων στον σταθμό του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, στον Περισσό, εξαπολύει ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Ν.Δ., αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Μάξιμος Χαρακόπουλος.

«Το δόγμα της ανοχής στην ανομία κάθε περιθωριακής ομάδας, που ακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και το κατ’ ευφημισμόν υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αποδίδει, δυστυχώς, ‘‘καρπούς’’. Οι γνωστοί – άγνωστοι, ενθαρρυμένοι από την στάση της κυβέρνησης, κινούνται και καταστρέφουν ανεξέλεγκτα ιδιωτική και δημόσια περιουσία, εξευτελίζοντας τους θεσμούς και το κράτος και καταρρακώνοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών» επισημαίνει ο βουλευτής.

Όπως αναφέρει ο κ. Χαρακόπουλος, «για να κάνουν την επαναστατική τους γυμναστική κάποιοι ανεγκέφαλοι, οι Έλληνες φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν τα κατεστραμμένα μηχανήματα από την τσέπη τους».

«Οι βανδαλισμοί στην Ερμού, η εισβολή του Ρουβίκωνα στο προαύλιο του Κοινοβουλίου, οι καταστροφές στον σταθμό του Περισσού καταδεικνύουν ότι, πλέον, το ποτήρι έχει ξεχειλίσει» συνεχίζει ο ίδιος, καλώντας την κυβέρνηση «να αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει: Ή θα είναι με την νομιμότητα, υπερασπίζοντας τα συμφέροντα του Κράτους και των πολιτών, ή θα συνεχίσει να στηρίζει το ‘‘δίκιο’’ του κάθε “μπαχαλάκη”».

«Το δεύτερο, όμως, δεν είναι δικαίωμά της. Και αυτό οφείλει να μην το ξεχνά» καταλήγει ο βουλευτής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment