Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Καρασαλίδης ο τελευταίος



Μεταγραφή υπ’ αριθμόν 9 ήταν αυτή του Αριστοτέλη Καρασαλίδη για τον Ατρόμητο το φετινό καλοκαίρι και εκτός απροόπτου θα είναι και η τελευταία για τους «κυανόλευκους».

Ουσιαστικά η περίπτωση του πρώην αμυντικού της Ξάνθης προέκυψε τις δύο τελευταίες μέρες, όταν ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Αγγελόπουλος είχε συγκεντρώσει τους υποψήφιους διαδόχους του Σωκράτη Φυτανίδη και κατόπιν συνεννόησης με τον Νταμίρ Κάναντι προχώρησε για το deal με τον 26χρονο.

Ο Αυστριακός τεχνικός της ομάδας βλέποντας τον Αριστοτέλη Καρασαλίδη τον ξεχώρισε από όλους τους άλλους υποψήφιους, κυρίως λόγω του ότι πρόκειται για έναν πολύ δυναμικό και… aggressive κεντρικό αμυντικό, που ξέρει να παίζει με την μπάλα χαμηλά ενώ σημαντικό στοιχείο που έπαιξε το ρόλο του ήταν ότι την περσινή σεζόν αγωνίστηκε πολλές φορές ως αριστερός σέντερ μπακ με επιτυχία.

Αν δεν προκύψει κάτι το εξαιρετικό στην αγορά ή αν ο Νταμίρ Κάναντι δεν ζητήσει κάτι άλλο, έχοντας ακόμα καλύτερη γνώση του ρόστερ, ο Καρασαλίδης θα είναι η τελευταία προσθήκη για το φετινό καλοκαίρι, με τον Ατρόμητο να έχει διαμορφώσει το ρόστερ του (9 μεταγραφές) σε χρόνο-ρεκόρ.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Επιστροφή στη δράση για το Περιστέρι με το Μαρούσι

Peristeri News

Η ΚΑΕ Περιστέρι δίνει «φως» στα Χριστούγεννα!

Peristeri News

Ο Ατρόμητος «σφράγισε» την πρόκριση στη Λάρισα

Peristeri News

Leave a Comment