Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Διακοπές ρεύματος στη Δυτική Αθήνα έφερε ο καύσωνας



Στο «κόκκινο» έφτασε σήμερα Παρασκευή ο υδράργυρος σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ χωρίς ρεύμα ήταν από το μεσημέρι πολλές περιοχές της Δυτικής Αθήνας, λόγω βλάβης στο μετασχηματιστή στη Θηβών.

Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στο Αιγάλεω και το Χαϊδάρι αλλά και σε πολλές γειτονιές του Περιστερίου, ενώ υπάρχουν αναφορές για μιρκοδιακοπές ρεύματος στην Πετρούπολη, το Μενίδι και τη Νίκαια.

Νωρίτερα πάντως ο πρόεδρος της ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης, διαβεβαίωνε την αρμόδια επιτροπή της Βουλής ότι η επιχείρηση είναι εξοπλισμένη απέναντι στον καύσωνα.

Ο κ. Παναγιωτάκης τόνισε ότι όλοι οι σταθμοί φυσικού αερίου της επιχείρησης θα λειτουργούν κανονικά, αλλά και οι λιγνιτικές μονάδες της βρίσκονται σε ετοιμότητα, ενώ από σήμερα λειτουργούν και οι σταθμοί στο Αμύνταιο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Καταγγελία για προβολή ακατάλληλου υλικού σε σχολείο στο Αιγάλεω

Peristeri News

Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε κρεοπωλείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Συνελήφθη 16χρονος γιος βουλευτή έπειτα από καταδίωξη

Peristeri News

Leave a Comment