Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εξήλθε από το νοσοκομείο ο Δ. Βίτσας



Εξιτήριο έλαβε το μεσημέρι από το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, επιστρέφοντας στο σπίτι του μετά από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.

Ο κ. Βίτσας εισήχθη την Τετάρτη στο ΝΝΑ ύστερα από έμφραγμα του μυοκαρδίου και υπεβλήθη σε επέμβαση στεντ.

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο κ. Βίτσας ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου για την εκτέλεση των καθηκόντων του με αυταπάρνηση.

Έγραψε σχετικά: «Αγαπητοί φίλοι και φίλες, θέλω να σας ευχαριστήσω για τις θερμές ευχές σας. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό του Nαυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, ιατρικό και νοσηλευτικό, καθώς και τη Διοίκηση του, που μου έδωσαν την ευκαιρία να διαπιστώσω, τη φορά αυτή σαν νοσηλευόμενος, ότι εκτελούν με αυταπάρνηση ένα υψηλό λειτούργημα».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κλιμάκωση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες

Peristeri News

Καταγγελία για προβολή ακατάλληλου υλικού σε σχολείο στο Αιγάλεω

Peristeri News

Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε κρεοπωλείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment