Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αποχή των συμβολαιογράφων από πλειστηριασμούς κατοικιών



Αποχή από τη διενέργεια πλειστηριασμών κατοικίας με επισπεύδοντες τις τράπεζες, το ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά Ταμεία και τους ΟΤΑ, όσον αφορά την κατοικία του οφειλέτη – φυσικού προσώπου, πραγματοποιούν σήμερα οι συμβολαιογράφοι, κατόπιν απόφασης της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.

Κατ’ εξαίρεσιν θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν χορηγηθησο­μένης αδείας εκ των Συλλόγων ή της Συντο­νιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.

Η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος προαναγγέλλει ότι θα συνέλθει άμεσα με σκοπό να επανεκτιμήσει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και να επανακαθορίσει τη στάση της αναφορικά με το ζήτημα της διενέργειας πλειστηριασμών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Άμεση παρέμβαση απαιτεί επικίνδυνο σημείο στην Κωνσταντινουπόλεως

Peristeri News

Ίλιον: Ταξί αναποδογύρισε αφού μπήκε ανάποδα σε μονόδρομο

Peristeri News

Ίλιον: Σύλληψη 67χρονης οικιακής βοηθού για κλοπές σε σπίτια (pic)

Peristeri News

Leave a Comment