PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η Αντζελίνα Τζολί ταΐζει τα παιδιά ταραντούλες και σκορπιούς


Η Αντζελίνα Τζολί έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ στην Καμπότζη, για τις ανάγκες προώθησης της νέας ταινίας της «First They Killed My Father».

Μπροστά στην κάμερα του BBC η ηθοποιός και σκηνοθέτης έδειξε τις ικανότητες της στην μαγειρική, ετοιμάζοντας ένα ασυνήθιστο και αποκρουστικό, για τους περισσότερους Δυτικούς, γεύμα.

Σε μια φορητή κουζίνα στημένη στο ύπαιθρο, η οικογένεια Τζολί άρχισε να μαγειρεύει με πρώτη ύλη αράχνες και σκορπιούς! Όλα τα παιδιά βοηθούσαν τη μητέρα τους χωρίς να δείχνουν αποστροφή για τα έντομα, ενώ η ίδια τους έδινε οδηγίες για το πώς θα καθαρίσουν τις ταραντούλες: «Βλέπετε το σκληρό σημείο στα δόντια τους; Βγάλτε τα», συμβούλευε η 41χρονη ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Η Τζολί μίλησε στο βρετανικό κανάλι για το πώς οι άνθρωποι επέζησαν σε περιόδους πείνας και πολέμου τρώγοντας έντομα, ενώ παραδέχθηκε πως έχει ξαναφάει έντομα στο παρελθόν: «Δοκίμασα την πρώτη φορά που ήρθα στη χώρα. Ξεκινάς με ακρίδες και μετά προχωράς στις ταραντούλες», αποκάλυψε στη δημοσιογράφο η Τζολί, προσθέτοντας ότι στη γεύση είναι σαν τσιπς.

Αφού καθάρισε αραχνοειδή και αρθρόποδα, τα τηγάνισε και τα σέρβιρε με λίγη σαλάτα. Η οικογένεια Τζολί και η ρεπόρτερ του BBC δοκίμασαν το εξωτικό γεύμα και αποφάνθηκαν: «Είναι πολύ ωραία στη γεύση»!

https://www.youtube.com/watch?v=RPEMRqq-shY

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment