Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν.Δ.: Να καταβληθεί τώρα το επίδομα θέρμανσης



Καταβολή του επιδόματος θέρμανσης τώρα ζητεί από την κυβέρνηση η Ν.Δ., η οποία της επιτίθεται για το «πετσόκομμά» του, αλλά και για την αύξηση των τιμών των καυσίμων. 

«Η κυβέρνηση ρίχνει το φταίξιμο για την αύξηση των τιμών των καυσίμων και το “πετσόκομμα” του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης στην “ανάγκη λήψης μέτρων λιτότητας”, που δεν θα ήταν απαραίτητα αν η ίδια δεν ήταν κυβέρνηση», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση και συμπληρώνεται: «Έπος! Το οποίο θα ήταν διασκεδαστικό, αν δεν ήταν τραγικό τη στιγμή που η μισή Ελλάδα είναι θαμμένη κάτω από το χιόνι».

Σύμφωνα με τη Ν.Δ., το ελάχιστο και απολύτως αυτονόητο που έχει να κάνει η κυβέρνηση είναι να αρχίσει να καταβάλει το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης. «Και να το καταβάλει τώρα. Όχι το καλοκαίρι. Τον Ιανουάριο σε όσους έκαναν αίτηση μέχρι τέλος Δεκεμβρίου και εφεξής στο τέλος κάθε μήνα σε όσους έκαναν αίτηση τον προηγούμενο μήνα», καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Κυρανάκης: Τα τρόλεϊ υπηρέτησαν αποτελεσματικά την Αττική για πάνω από μισό αιώνα

Peristeri News

Μ. Καρυστιανού: Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα

Peristeri News

Χ. Δήμας: Την Πέμπτη στην κυκλοφορία τα 10 χιλιόμετρα του δρόμου Πάτρα – Πύργος

Peristeri News

Leave a Comment