PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Παράδοση 4 αμαξιδίων σε άτομα με κινητικά προβλήματα



Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στην περιβαλλοντική και κοινωνική δράση «Ανακυκλώνω καπάκια. Βοηθάω – Κινούμαι» του Δήμου Περιστερίου, με σκοπό τη συγκέντρωση καπακιών για την απόκτηση αμαξιδίων για άτομα που χρήζουν τέτοιας ανάγκης.

Ο Υπεύθυνος της δράσης, Δημοτικός Σύμβουλος Μπάμπης Δούναβης παρέλαβε και 4ο αμαξίδιο με τη νέα παράδοση ποσότητας καπακιών, που συγκεντρώθηκαν από τους φορείς, συλλόγους και σωματεία της πόλης. 

Ο ενθουσιασμός και η συμμετοχή στη δράση από τους μαθητές της πόλης, αλλά και επιχειρήσεων αποτελεί κάτι μοναδικό, με στόχο να προσφέρουν το χαμόγελο σε αυτούς που έχουν κινητικά προβλήματα.

Ο κ. Δούναβης καλεί τα άτομα με τα κινητικά προβλήματα που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα από τα αμαξίδια να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Περιστερίου, στα τηλέφωνα 2105701568.

Η δράση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό για τη συγκέντρωση καπακιών, όπου  τα παραδίδουμε (σε εργάσιμες ώρες) στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, «Πράσινο σπίτι», (Αγ. Βασιλείου 62), όπου και γίνεται η διαλογή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο της Δράσης και Δημοτικό Σύμβουλο Μπάμπη Δούναβη και στα τηλέφωνα 210-5701639, 693 2579880.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Μέχρι πότε πρέπει να καθαριστούν τα ιδιωτικά οικόπεδα στο Περιστέρι

Peristeri News

Οδοιπορικό: Υλοποίηση παρεμβάσεων πρόληψης στο 10ο Λύκειο Περιστερίου

Peristeri News

Το ερωτηματολόγιο για πιθανές προτάσεις βελτίωσης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment