Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Θ. Θεοχαρόπουλος: Η κυβέρνηση δεν βγάζει τετραετία



«Αυτή η κυβέρνηση δεν βγάζει τετραετία» εκτίμησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, προσθέτοντας ότι όσα λέγονται από κυβερνητικά χείλη για εκλογές το 2019 «δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβούν με αυτή την πολιτική».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM ο κ. Θεοχαρόπουλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενων πρόωρων εκλογών, λόγω της «αναποτελεσματικής πολιτικής» της κυβέρνησης, αν και όπως είπε, «η χώρα δεν μπορεί να πηγαίνει σε εκλογές τρίτη φορά μέσα σε 20 μήνες».

«Με αυτή την πολιτική που ασκείται το επόμενο θα είναι να χάσει και το ρόλο και της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά δεν είναι η λύση στη χώρα να έχουμε μία νέα αυταπάτη, τον κ. Μητσοτάκη ότι θα λύσει όλα τα προβλήματα, ότι θα έρθει και θα τα αλλάξει όλα με ένα νόμο όπως είπε και πρόσφατα», πρόσθεσε.

Εκτίμησε ακόμη ότι «δεν θα βγούμε από τα μνημόνια και από την κρίση αν δεν αποφασίσουμε να κάνουμε τολμηρές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις παντού, να λέμε αλήθειες με πολιτικό κόστος και ταυτόχρονα να έχουμε εθνική συνεννόηση στα μεγάλα, στα κρίσιμα και στους τομείς κοινωνικής πολιτικής».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Στη Βουλή η Συμφωνία για τις Συλλογικές Συμβάσεις

Peristeri News

Δ. Κουτσούμπας: Μόνη διέξοδος για τον λαό η επαναστατική ανατροπή

Peristeri News

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ακριτίδης

Peristeri News

Leave a Comment