Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

ΑΔΕΔΥ: Παλλαϊκό συλλαλητήριο κατά της ένταξης των ΔΕΚΟ στο Υπερταμείο



Την αντίθεσή της στο «ξεπούλημα» των ΔΕΚΟ εκφράζει και η ΑΔΕΔΥ, ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την απόφαση της να μεταφέρει έξι μεγάλες ΔΕΚΟ και συγκεκριμένα την ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΑΘ, τη ΔΕΗ, το ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, την ΕΛΒΟ και τις Κτηριακές Υποδομές, στην Εταιρεία Δημοσίων Συμμετοχών (ΕΔΗΣ) που θα λειτουργεί υπό την ομπρέλα του Υπερταμείου.

«Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μεταβίβαση αξιών και το μεγαλύτερο ξεπούλημα εθνικού πλούτου στα χρονικά της χώρας μας, το οποίο, μάλιστα, κατευθύνει τους πιο στρατηγικούς και ζωτικούς τομείς-κλειδιά του τόπου στους ιδιώτες» υποστηρίζει η ΑΔΕΔΥ.

Προσθέτει ότι στηρίζει των αγώνα των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ, για να αποτραπεί η ιδιωτικοποίηση, καλώντας σε Παλλαϊκό Συλλαλητήριο αύριο Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 6:00 μ.μ. στη Βουλή.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Μαύρα σκοτάδια στο Λόφο Αξιωματικών – Καταγγελία κατοίκων για επικίνδυνες καταστάσεις

Peristeri News

Γιάννης Παναγόπουλος: «Δεν έχω να κρύψω τίποτα – Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης»

Peristeri News

Συνελήφθη για κατασκοπεία στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων

Peristeri News

Leave a Comment