Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στάσεις εργασίας στα λεωφορεία



Ταλαιπωρία περιμένει σήμερα το επιβατικό κοινό της πρωτεύουσας, λόγω στάσεων εργασίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι «δεν θα επιτρέψουν κανέναν μηχανισμό διάλυσης της εταιρείας να λειτουργήσει, τόσο εις βάρος των επιβατών, όσο και των εργαζομένων», επικρίνοντας ταυτόχρονα τους χειρισμούς της διοίκησης των «Οδικών Συγκοινωνιών».

Όπως υποστηρίζουν σε ανακοίνωσή τους, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ «με την εφαρμογή του χειμερινού προγραμματισμού δρομολόγησης και τη σωρεία αστοχιών από πλευράς διοίκησης της ΟΣΥ, σχεδόν προδιαγράφεται η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, καθώς και η εργασιακή εξόντωση των εργαζομένων».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σωματείο Εργαζομένων ΠΓΝ «Αττικόν»: «Δεν έχουν θέση στα δημόσια νοσοκομεία οι εταιρείες των πλειστηριασμών»

Peristeri News

Συλλήψεις στο Περιστέρι για παράνομη διακίνηση καπνικών

Peristeri News

Σχολικός τροχονόμος κλείνει λακκούβα έξω από σχολείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment