Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Λιου: Να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη



Την ανάγκη υποστήριξης της ανάπτυξης υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «La Stampa».

Σύμφωνα με τον Αμερικανό υπουργό, η αντιπαράθεση μεταξύ λιτότητας και ανάπτυξης έχει τελειώσει, καθώς τους τελευταίους 18 μήνες, έχει αλλάξει μία σειρά πραγμάτων στις πολιτικές που εφαρμόζονται στην Ευρώπη.

«Δεν νομίζω ότι θα δούμε μια αλλαγή φιλοσοφίας στην Γερμανία, αλλά πιστεύω ότι διαπιστώσαμε ήδη μια αλλαγή σε επίπεδο δράσης» πρόσθεσε ο Λιου, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το μέλλον της ευρωπαϊκής οικονομίας.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, «προέκυψε ήδη μια χαλάρωση των δημοσιονομικών στόχων για τις χώρες που έχουν δημοσιονομικά προβλήματα, αλλά επλήγησαν σκληρά και από το κόστος της κρίσης των προσφύγων, γεγονός το οποίο αποδέχθηκε και η Γερμανία».

«Το ίδιο το Βερολίνο προχώρησε σε όλες τις αναγκαίες δαπάνες, πέρα από το ύψος των δημοσιονομικών στόχων του, για να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό» έσπευσε να προσθέσει.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πορτογαλία: Η ακροδεξιά έγινε το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης

Peristeri News

Οι όροι του Πούτιν για ειρήνη στην Ουκρανία

Peristeri News

Λίβερπουλ: Αυτοκίνητο έπεσε σε οπαδούς που πανηγύριζαν

Peristeri News

Leave a Comment