Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΚΚΕ: Ο εργασιακός μεσαίωνας προαπαιτούμενο της ανάκαμψης



«Ο εργασιακός μεσαίωνας είναι προαπαιτούμενο της ανάκαμψης που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση», αναφέρει σε σχόλιό του το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Ο Περισσός καταλογίζει στην κυβέρνηση ότι «όσα λέει περί “δίκαιης ανάπτυξης” είναι στάχτη στα μάτια των εργαζομένων, έτσι ώστε να γίνουν συνένοχοι στη σφαγή και των τελευταίων εναπομεινάντων δικαιωμάτων του».

Τονίζει επίσης ότι «οι περαιτέρω αντιδραστικές ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις και τα συνδικαλιστικά δικαιώματα, αποτελούν απαίτηση του κεφαλαίου, κατεύθυνση της Ε.Ε., που εφαρμόζεται σ’ όλες τις χώρες, όπως στη Γαλλία και δέσμευση της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο».

Παράλληλα, το ΚΚΕ κατηγορεί τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ για «όψιμες ευαισθησίες», τονίζοντας ότι «διαμόρφωσαν την εργασιακή ζούγκλα», ενώ σε ό,τι αφορά τις διαβεβαιώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο για «αέρα κοπανιστό», καταλογίζοντάς του ότι «ολοκληρώνει το έγκλημα».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Στη Βουλή η Συμφωνία για τις Συλλογικές Συμβάσεις

Peristeri News

Δ. Κουτσούμπας: Μόνη διέξοδος για τον λαό η επαναστατική ανατροπή

Peristeri News

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ακριτίδης

Peristeri News

Leave a Comment