Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Οργισμένη αντίδραση Γεροβασίλη για τη νέα επίθεση στο σπίτι του Αλ. Φλαμπουράρη



Την έντονη αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη η νέα επίθεση αγνώστων τα ξημερώματα στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

« Για τρίτη φορά, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το σπίτι του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη γίνεται στόχος βίαιης επίθεσης, με αποτέλεσμα, αυτή τη φορά, τον τραυματισμό ενός ανθρώπου» ανέφερε η κ. Γεροβασίλη και πρόσθεσε:

« Πληροφορούμε τους κάθε λογής χούλιγκαν καθώς και τους πρόθυμους υποκινητές τους, οτι τα μέλη αυτής της κυβέρνησης δεν μπορεί κανείς ούτε να τα εκφοβίσει, ούτε να τα εκβιάσει».

Όπως έγινε γνωστό, 30 άτομα επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ κοντά στην οικία του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράκη στα Εξάρχεια.

Οι δράστες πέταξαν πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι.

Από την επίθεση των αγνώστων προκλήθηκαν φθορές σε τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και στη σύλληψη των δραστών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Στη Βουλή η Συμφωνία για τις Συλλογικές Συμβάσεις

Peristeri News

Δ. Κουτσούμπας: Μόνη διέξοδος για τον λαό η επαναστατική ανατροπή

Peristeri News

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ακριτίδης

Peristeri News

Leave a Comment