Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν.Δ.: Δεν δεχόμαστε μαθήματα υπευθυνότητας από ένα κόμμα ψευτών



«Μαθήματα υπευθυνότητας από ένα κόμμα ανεύθυνων, ψευτών και επικίνδυνων για τη χώρα δεν δεχόμαστε», αναφέρει σε σχόλιό της η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος νωρίτερα καταλόγισε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πανικό «στην προσπάθεια να σερβίρει το ξαναζεσταμένο πιάτο της κινδυνολογίας».

Η Ν.Δ. καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ «να αναζητήσει την κινδυνολογία στο “πλάνο Β” που είχε ζητήσει πέρσι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της δήθεν υπερήφανης διαπραγμάτευσης Τσίπρα – Βαρουφάκη».

«Αντί, λοιπόν, για μαθήματα άνευ ουσίας, το μόνο που έχουν να προσφέρουν στην πατρίδα είναι να φύγουν τώρα. Όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα για την οικονομία, τους πολίτες, την Ελλάδα», καταλήγει η Συγγρού.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Κυρανάκης: Τα τρόλεϊ υπηρέτησαν αποτελεσματικά την Αττική για πάνω από μισό αιώνα

Peristeri News

Μ. Καρυστιανού: Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα

Peristeri News

Χ. Δήμας: Την Πέμπτη στην κυκλοφορία τα 10 χιλιόμετρα του δρόμου Πάτρα – Πύργος

Peristeri News

Leave a Comment