Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Λαφαζάνης: Μέγα σκάνδαλο η υπογραφή Τσίπρα στην εκχώρηση του ΟΛΠ



«Μέγα σκάνδαλο» χαρακτηρίζει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, την υπογραφή του Αλ. Τσίπρα «στην εκχώρηση σε ξένα συμφέροντα του λιμανιού του Πειραιά».

«Μαύρη Παρασκευή και αποφράδα μέρα η σημερινή για την Ελλάδα, με την άθλια κυβέρνηση ενός παραδομένου πρωθυπουργού να εκχωρεί το πανάρχαιο στρατηγικό λιμάνι της χώρας σε ξένα αδηφάγα συμφέροντα», δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης με αφορμή την υπογραφή της συμφωνίας για τον ΟΛΠ μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ και Cosco,.

Όπως είπε ο κ. Λαφαζάνης, «αποτελεί τραγωδία για την Ελλάδα, ότι έχει ένα πρωθυπουργό ο οποίος, ξοφλώντας γραμμάτια, ξεπουλά με προκατασκευασμένες διαδικασίες και φωτογραφικές συμφωνίες παρασκηνίου, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, το λιμάνι του Πειραιά, και μάλιστα έναντι πινακίου φακής.

«Είναι βέβαιο ότι αν ολοκληρωθεί η χαριστική μεταβίβασης του λιμανιού του Πειραιά, θα έρθει γρήγορα η ώρα που αρκετοί θα καθίσουν στο σκαμνί του κατηγορουμένου», πρόσθεσε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Peristeri News

Π. Μαρινάκης: Ναι στον διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους

Peristeri News

Εξελέγη πρόεδρος του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Peristeri News

Leave a Comment