Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Νίκη του Μπέρνι Σάντερς έναντι της Χίλαρι Κλίντον σε Χαβάη, Ουάσινγκτον και Αλάσκα



Για μεγάλη νίκη του Αμερικανού γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς έναντι της Χίλαρι Κλίντον στις προκριματικές εκλογές που έγιναν στη Χαβάη για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος κάνουν λόγο σήμερα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, μετά τη νίκη του στις προκριματικές που έγιναν επίσης στις πολιτείες της Αλάσκα και της Ουάσινγκτον.

Το NBC News και άλλα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα αποδίδουν στον Μπέρνι Σάντερς το 71% των ψήφων στη Χαβάη, έναντι ποσοστού 29% στην πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Ωστόσο η τριπλή αυτή νίκη δεν επαρκεί ώστε ο Μπέρνι Σάντερς να μπορέσει να φτάσει την αντίπαλό του Χίλαρι Κλίντον, η οποία προηγείται μέχρι στιγμής στον αριθμό των εκλεκτόρων, έχοντας εξασφαλίσει μέσω των προκριματικών περισσότερους από αυτόν.

Για να κερδίσει το χρίσμα στο συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος, που θα γίνει τον Ιούλιο, ένας υποψήφιος χρειάζεται να συγκεντρώσει συνολικά 2.382 εκλέκτορες.

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ισπανία: Τέλος τα social media για παιδιά κάτω των 16 ετών

Peristeri News

Ιταλία: Διχάζει το εισιτήριο εισόδου για τη Φοντάνα ντι Τρέβι

Peristeri News

Εμπορική συμφωνία με την Ινδία ανακοίνωσε ο Τραμπ

Peristeri News

Leave a Comment