Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Τραμπ: Το Ισλάμ μας μισεί



Ο επικρατέστερος μέχρι στιγμής υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος εν όψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε μέσα σε λίγες ώρες την άποψή του ότι το Ισλάμ μισεί τις ΗΠΑ.

Στο τελευταίο ντιμπέιτ μεταξύ των τεσσάρων – πλέον – υποψηφίων για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, στο Μαϊάμι της Φλόριντα, ο κ. Τραμπ δέχθηκε τα πυρά των δύο βασικών του αντιπάλων, Τεντ Κρουζ και Μάρκο Ρούμπιο.

«Οι πρόεδροι δεν μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Ό,τι λένε έχει επιπτώσεις», είπε ο κ. Ρούμπιο, επευφημούμενος από το κοινό του ντιμπέιτ.

«Υπάρχει τρομερό μίσος», επέμεινε ο κ. Τραμπ, αναφερόμενος στα κατά τον ίδιο αισθήματα του ισλαμικού κόσμου έναντι των ΗΠΑ, κατηγορώντας τους συνυποψηφίους του για «πολιτική ορθότητα».

Ο κ. Κρουζ, από την πλευρά του, επικρατέστερος αντίπαλος του κ. Τραμπ, απέρριψε την άποψη του μεγιστάνα ότι πρέπει να στοχοποιηθούν οι οικογένειες των μελών τρομοκρατικών οργανώσεων.

«Ποτέ δεν στοχεύσαμε αθώους και αμάχους και δεν θα αρχίσουμε να το πράττουμε τώρα», ξεκαθάρισε ο κ. Κρουζ.

Μέχρι στιγμής, ο Ντόναλντ Τραμπ καλπάζει προς το χρίσμα, έχοντας κερδίσει σειρά προκριματικών εκλογών σε πολιτείες των ΗΠΑ.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο να παραιτηθεί από την εξουσία

Peristeri News

Τραμπ: Ο εναέριος χώρος της Βενεζουέλας θα κλείσει στο σύνολό του

Peristeri News

Ιστορική Λειτουργία, Οικουμενικός Πατριάρχης και Πάπας μαζί στον θρόνο της πίστης

Peristeri News

Leave a Comment