PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο, 1-0 τον Ηρακλή


Με το αγαπημένο του σκορ φέτος, 1-0, νίκησε η ομάδα μας τον Ηρακλή, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής, καθώς από τις 7 νίκες που έχει πάρει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, οι 6 είναι με σκορ 1-0.

Το γκολ για τον Ατρόμητο πέτυχε ο Αντονί Λε Ταλέκ.  Με αυτούς τους τρεις βαθμούς η ομάδα μας έφτασε στους 27 και πλησίασε Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα στην 11η θέση.

O Ατρόμητος φόρτσαρε από την αρχή του αγώνα, με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα να έχει την κατοχή και τον απόλυτο έλεγχο.

Η πρώτη μεγάλη φάση για την ομάδα μας έγινε στο 15′, όταν ο Κεϊτά αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Ακολούθησαν δύο άστοχα φάουλ από Ούμπιντες και Ματέι. Η εξέλιξη του αγώνα «μύριζε» γκολ για τον Ατρόμητο, κάτι που έγινε στο 25′ όπου ο Λε Ταλέκ άνοιξε το σκορ! Ο Ματέι σέντραρε και ο Γάλλος με προβολή από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.

https://www.youtube.com/watch?v=H3yIrRfhV7Q

Οι 2 ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια δίχως άλλες αξιόλογες φάσεις, με εξαίρεση το ακυρωθέν γκολ του Ματέι, που δόθηκε οφσάιντ. Ο Ατρόμητος είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε ομαλά για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, καθώς δεν απειλήθηκε ποτέ από τον Ηρακλή. Μάλιστα, ήταν εκείνος που απείλησε να σκοράρει ξανά. Στο 77′, ο Σουμπίνιο έκανε μαγική ντρίμπλα, πέρασε τον αντίπαλο του, βγήκε τετ-α-τετ με τον Χουάντερσον αλλά δεν κατάφερε να κάνει το 2-0.

Το μάτς έληξε με την ομάδα μας να πανηγυρίζει την 7η νίκη της στο πρωτάθλημα. Θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ΟΑΚΑ, όπου την Πέμπτη θα συγκρουστεί με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ατρόμητος (Δέλλας): Μπάρκας, Λαζαρίδης, Πιτόλο, Κεϊτά, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μπρίτο, Φυτανίδης, Ματέι (70′ Στόιτσεφ), Σουμπίνιο (81′ Γροντής), Λε Ταλέκ (87′ Παπαδόπουλος).
Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι (λ.τ. 45+4′ Μπουλούτ), Μοντέιρο (66′ Ζαμπάζης), Λεοζίνιο, Ρομάνο (76′ Τσιλιανίδης), Ζιαμπάρης, Βέλλιος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Leave a Comment