PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Δεν αναζητούμε πολιτική στέγη


«Εμείς δεν αναζητούμε πολιτική στέγη, δεν αναζητούμε πολιτική ομπρέλα, έχουμε το Κίνημα», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σχετικά με τις ανακατατάξεις που προκαλεί στο πολιτικό σκηνικό η εκλογή του Κυριάκο Μητσοτάκη στην προεδρία της Ν.Δ..

Σε δηλώσεις του στον ρ/σ Focus Fm της Θεσσαλονίκης ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι «οποιαδήποτε κουβέντα με οποιονδήποτε πολιτικό χώρο έχει να κάνει με τις μεταρρυθμίσεις», αλλά ξεκαθάρισε: «Δεν έχουμε σκοπό να προσφέρουμε βοήθεια για την ανασύνταξη των παλιών σχημάτων».

«Θα είμαι σύμμαχος σε κάθε έναν που προωθεί μια σοβαρή μεταρρυθμιστική ατζέντα. Δεν είμαι σύμμαχος στο πλιάτσικο στο κράτος, στη συνέχιση της ανομίας και στη λογική που θέλει οι δημόσιοι υπάλληλοι να προστατεύονται και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι να βρίσκονται υπό διωγμό», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι «λαΐκισαν και η διάψευσή τους είναι παταγώδης». «Φοβάμαι όμως», συνέχισε, «ότι σε μια χώρα μαθημένη στα μεγάλα ψέματα, υπάρχει περίπτωση ένα μεγάλο τμήμα του κόσμου να συνεχίσει να αναζητά ψεύτικές λύσεις, συνθήματα. Δεν είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα σοβαρευτούμε μετά την παταγώδη διάψευση του Τσίπρα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment