PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ευ. Μεϊμαράκης: Τέσσερα στοιχεία για κυβερνητική προοπτική


Για τέσσερα στοιχεία μέσω των οποίων η Νέα Δημοκρατία θα εξασφαλίσει κυβερνητική προοπτική, έκανε λόγο στην προσωπική του ιστοσελίδα ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σημειώνοντας ότι «αυτή τη Ν.Δ. θέλουμε».

Όπως αναφέρει, τα τέσσερα στοιχεία είναι:

  • Ολότητα – «Θα μεγαλώσει ένα ευρωπαϊκό πολυσυλλεκτικό κόμμα που θα λειτουργεί με δημοκρατικές διαδικασίες, διασφαλίζοντας την ενότητα αφού θα εκφράζει το όλον της παράταξης», αναφέρει ο κ. Μεϊμαράκης.
  • Κοινωνική ευαισθησία – «Οι πολιτικές αποφάσεις θα λαμβάνουν υπ’ όψιν τον κοινωνικό παράγοντα που αποτελεί συγχρόνως και παράγοντα ανάπτυξης», σύμφωνα με τον υποψήφιο πρόεδρο της Ν.Δ.
  • Διεύρυνση – «Θα κάνουμε πράξη τις κοινωνικές συμμαχίες οι οποίες θα οδηγήσουν σε άνοιγμα στην κοινωνία και σε διεύρυνση της επιρροής της Ν.Δ. στον κοινωνικό ιστό», συνεχίζει ο κ. Μεϊμαράκης.
  • Ανασυγκρότηση κόμματος – «Με το ειδικό κομματικό βάρος και την τεχνογνωσία που διαθέτω θα επιβάλλω αλλαγές σε δομές, λειτουργίες και σε πρόσωπα στην παράταξη», καταλήγει ο υποψήφιος πρόδρος της Ν.Δ.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment