Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΚΚΕ: Άπιαστο όνειρο για τις επόμενες γενιές οι συντάξεις



Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση ασκεί το Κομμουνιστικό Κόμμα, κατηγορώντας την ότι με το νομοσχέδιο που προωθεί για το ασφαλιστικό μετατρέπει σε «άπιαστο όνειρο» για τις επόμενες γενιές, τη σύνταξη και την ασφάλιση.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αντιγράφει την άθλια τακτική και τα επιχειρήματα των κυβερνήσεων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, κάθε φορά που εξαπέλυαν μια νέα επίθεση στα κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα», επισημαίνει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του με αφορμή τη συνάντηση που Αλ. Τσίπρα με τους εργοδοτικούς φορείς.

Σημειώνει ακόμη ότι συνιστά θράσος το να μιλάει η κυβέρνηση για τη ‘βιωσιμότητα του ασφαλιστικού’ «κρύβοντας ότι κράτος, κυβερνήσεις και μεγάλο κεφάλαιο έχουν διαχρονικά ληστέψει τα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ οι εργαζόμενοι έχουν πληρώσει διπλά και τρίδιπλα για το ασφαλιστικό, με τη δουλειά και τον ιδρώτα τους, τις εισφορές τους, τη δυσβάσταχτη φορολογία».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Peristeri News

Π. Μαρινάκης: Ναι στον διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους

Peristeri News

Εξελέγη πρόεδρος του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Peristeri News

Leave a Comment