Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: Κοινωνική ευθύνη να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του ασφαλιστικού



Στην «κοινωνική ευθύνη» που έχουν κυβέρνηση και φορείς να βρουν τις βέλτιστες επιλογές για ένα βιώσιμο ασφαλιστικό αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντησή του με τις ηγεσίες των εργοδοτικών οργανώσεων. 

«Έχουμε μια ευθύνη κοινωνική και η κυβέρνηση και όλοι οι φορείς της παραγωγικής δραστηριότητας να κάτσουμε να βρούμε τις βέλτιστες επιλογές που θα διαμορφώσουν τη δυνατότητα να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος», σημείωσε ο κ. Τσίπρας. «Αυτό», πρόσθεσε, «είναι κάτι που το χρωστάμε στις επόμενες γενιές»

Ακόμη, ο Πρωθυπουργός είπε ότι η χώρα είναι ένα βήμα πριν από τις θετικές αποφάσεις για την απομείωση του χρέους που θα μας οδηγήσει και στην έξοδο από την κρίση.

Συνεπώς, όπως τόνισε, η ευθύνη βαραίνει τις πλάτες όλων, «να κάνουμε προτάσεις που θα είναι και βιώσιμες -θα έχουν μια προοπτική, αλλά θα διακατέχονται και από μια αίσθηση της κοινωνικής ευθύνης».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ν. Ανδρουλάκης: Καμπανάκι για δημογραφικό και αποδυνάμωση της Αυτοδιοίκησης

Peristeri News

Δ. Παπαστεργίου: Ενεργοποιείται στις 3 Ιουνίου η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό

Peristeri News

Εθνική αρχή εποπτείας της αγοράς ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment