Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Β. Οικονόμου: Δεν θα γίνω πρόσφυγας στην πόλη μου



«Εγώ νομίζω ότι δεν μπορεί να υπάρχει σε αυτή τη χώρα, σε κανένα εκατοστό, ειδικό καθεστώς. Δεν μπορεί να πηγαίνεις να σε τσακίζουν και να μην συμβαίνει κάτι. Θα πρέπει να υπάρχει ευθύνη αντικειμενική, όπως λέμε εμείς στη Νομική, σε αυτή τη χώρα κάπου. Δεν το λέω γι αυτή την κυβέρνηση αλλά για κάθε κυβέρνηση, έχει ευθύνη ναι. Πρέπει ο πολίτης σε κάθε περιοχή είτε λέγεται Κολωνάκι, είτε λέγεται Εξάρχεια, είτε λέγεται Παγκράτι, είτε όπως θέλετε να νιώθει ασφαλής».

Τα παραπάνω δήλωσε στο Mega λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχθηκε στα Εξάρχεια ο βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου είπε ότι έχει στη συγκεκριμένη περιοχή το γραφείο του επί 10 χρόνια και ερωτηθείς αν θα ξαναπάει στα Εξάρχεια απάντησε ότι δεν θα γίνει πρόσφυγας στη χώρα του και στην πόλη του.

Περιγράφοντας τη σκηνή της επίθεσης, είπε ότι τον πλησίασαν οι άγνωστοι, ένας εκ των οποίων τον ρώτησε εάν είναι ο Οικονόμου και όταν αυτός απάντησε καταφατικά, τον γρονθοκόπησε.

Το περιστατικό διήρκεσε, όπως ανέφερε, 3-5 λεπτά, ωστόσο δεν κάλεσε την αστυνομία για να μην εκτραχυνθούν τα πράγματα και προτίμησε να φύγει υποβασταζόμενος.

Ανέφερε, όμως, ότι τον απείλησαν να μην ξαναπάει στην περιοχή γιατί θα τον σκοτώσουν.

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Κυρανάκης: Τα τρόλεϊ υπηρέτησαν αποτελεσματικά την Αττική για πάνω από μισό αιώνα

Peristeri News

Μ. Καρυστιανού: Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα

Peristeri News

Χ. Δήμας: Την Πέμπτη στην κυκλοφορία τα 10 χιλιόμετρα του δρόμου Πάτρα – Πύργος

Peristeri News

Leave a Comment