Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Δ. Μάρδας: Αναγκαία η έλευση σημαντικών επενδύσεων



Την ανάγκη έλευσης σημαντικών επενδύσεων στην Ελλάδα υπογράμμισε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, Δημήτρης Μάρδας, κατά τη διάρκεια του χθεσινού επενδυτικού συνεδρίου της Capital Link για την Ελλάδα, στη Νέα Υόρκη.

Ο κ. Μάρδας σημείωσε ότι η επίτευξη υψηλών ρυθμών ανάπτυξης προϋποθέτει την έλευση σημαντικών επενδύσεων, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο σταθερό πολιτικό περιβάλλον και στις νέες πολιτικές της κυβέρνησης ως προς την προώθηση των εξαγωγών.

Αναφορά έκανε και στις πρωτοβουλίες για τη δημιουργία σταθερού και επενδυτικού περιβάλλοντος, μέσω της μείωσης της γραφειοκρατίας και της απλοποίηση της διαδικασίας αδειοδότησης.

Ο υφυπουργός εξήρε και τη γεωστρατηγική θέση της χώρας, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, καθιστά την Ελλάδα σημαντικό ενεργειακό και διαμετακομιστικό κόμβο.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο κ. Μάρδας είχε σειρά συναντήσεων με ξένους επενδυτές.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Οι νέες τιμές των διοδίων στην Αττική Οδό από 1η Ιανουαρίου

Peristeri News

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Ιανουαρίου 2026

Peristeri News

Τι θα πληρωθεί στην Εφορία μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου

Peristeri News

Leave a Comment