Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Λαφαζάνης: Η μεγαλύτερη ληστεία στα χρονικά της χώρας η ανακεφαλαιοποίηση



Ως τη «μεγαλύτερη ίσως ληστεία στα χρονικά της χώρας» χαρακτήρισε την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στο Πρακτορείο FM.

«Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με τον τρόπο που γίνεται είναι μια μεγάλη ληστεία, η μεγαλύτερη ίσως ληστεία στα χρονικά της χώρας, διότι εξατμίζονται από το δημόσιο πάνω από 40 δισ. ευρώ, ενώ χάνουν πάρα πολλά λεφτά ομολογιούχοι, ασφαλιστικά ταμεία, μικρομέτοχοι, κλπ», ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης.

Όπως σημείωσε, μόνες λύσεις για την έξοδο από την κρίση είναι η εθνικοποίηση των τραπεζών και η έξοδος της χώρας από το ευρώ.

Ερωτηθείς αν η ταύτιση με τη δραχμή έβλαψε προεκλογικά τη Λαϊκή Ενότητα ο κ. Λαφαζάνης απάντησε ότι οι πολίτες έχουν υποστεί «πλύση εγκεφάλου» και υποστήριξε ότι «η τρομοκρατία με το ευρώ εξασθενεί μέσα στην κοινωνία».

Κατηγόρησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι σκόπιμα δεν προβάλλουν τις θέσεις της Λαϊκής Ενότητας της μόνης πολιτικής δύναμης που, όπως είπε, έχει εναλλακτική λύση απέναντι στη μνημονική λεηλασία.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ν. Ανδρουλάκης: Καμπανάκι για δημογραφικό και αποδυνάμωση της Αυτοδιοίκησης

Peristeri News

Δ. Παπαστεργίου: Ενεργοποιείται στις 3 Ιουνίου η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό

Peristeri News

Εθνική αρχή εποπτείας της αγοράς ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment