Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εργαζόμενοι «έχτισαν» συμβολικά την πύλη του Δρομοκαΐτειου



Συγκέντρωση στην πύλη του Δρομοκαΐτειου πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, στο πλαίσιο τρίωρης στάσης εργασίας από τις 9 έως τις 12, με οικονομικά και θεσμικά αιτήματα.

Συμβολικά έχουν «χτίσει» την πύλη του νοσοκομείου, αφήνοντας να εισέλθουν στο ίδρυμα μόνο τα επείγοντα περαστικά.

«Η λειτουργία του νοσοκομείου, το οποίο είναι ο στυλοβάτης της ψυχικής υγείας, βρίσκεται κάτω από το όριο ασφαλείας» υποστηρίζουν, προσθέτοντας ότι ετησίως γίνονται 3.000 εισαγωγές ασθενών και 15.000 ασθενείς επισκέπτονται τα εξωτερικά ιατρεία.

Η υποχρηματοδοτηση και υποστελεχωση, αναφέρουν, οδηγούν την ψυχική υγεία σε οριακό σημείο με επιπτώσεις στην ποιότητα των παρεχομενων υπηρεσιών.

Οι εργαζόμενοι καλούν το υπουργείο Υγείας να ενσκήψει στα προβλήματα της ψυχικής υγείας.

Στις 2 Δεκεμβρίου θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο και νέων κινητοποιησεων αν δεν επιλυθούν τα προβλήματά τους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Προβληματισμός για τους σταθμούς Μετρό στο Περιστέρι – Χρειάζονται άμεση συντήρηση και φροντίδα

Peristeri News

Αγία Βαρβάρα: Συνελήφθη 25χρονος για διαδοχικές ληστείες σε βάρος συγγενών του

Peristeri News

Πετρούπολη: Συνελήφθη ο 70χρονος οδηγός για ξυλοδαρμό της 46χρονης

Peristeri News

Leave a Comment