Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Νέες βολές κατά της κυβέρνησης από το ΚΚΕ



Νέες βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε το ΚΚΕ, με αφορμή την παραίτηση του στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένου από την κυβέρνηση.

Νέες βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε το ΚΚΕ, με αφορμή την παραίτηση του στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένου από την κυβέρνηση.

«Οι αντιδράσεις που έχουν προκύψει με υπουργούς της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς και η αποπομπή του Δ. Καμμένου, λόγω των αντιδραστικών απόψεών του, ούτε μπορούν ούτε πρέπει να “ξεπλύνουν” το συνολικό χαρακτήρα της κυβέρνησης και την αντιλαϊκή πολιτική, που όλα τα στελέχη της δηλώνουν έτοιμα να εφαρμόσουν» σημειώνει το ΚΚΕ.

Πρόσθεσε πως «άλλωστε, “εικόνα” αυτής της βάρβαρης – κατά του λαού – πολιτικής, που θα ασκήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι και το πολιτικό προσωπικό που τη στελεχώνει».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πέρασε» με 159 «ναι» από τη Βουλή η ένταξη του στην ΑΑΔΕ

Peristeri News

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Άρση της βουλευτικής ασυλίας της

Peristeri News

Βουλή: Με 159 «ναι» εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2026

Peristeri News

Leave a Comment