Βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί της Βεάκη πριν το αλκοτέστ…
Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με το αλκοτέστ που έγινε στον παίκτη του Παναθηναϊκού Μίκαελ Εσιέν, στο οποίο ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής φάνηκε ότι το βράδυ του Σαββάτου είχε πιεί λίγα ποτάκια παραπάνω.
Σε ποιο μέρος της Αθήνας είχε πιεί τα ποτά του ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού;
Στο Περιστέρι βέβαια και συγκεκριμένα στο μαγαζί «Garaz» που βρίσκεται στην Αιμιλίου Βεάκη.
Ο Γκανέζος ήπιε δύο μοχίτο κοκτέιλ και όπως φάνηκε στη συνέχεια του κόστισαν πολύ ακριβά γιατί αποχωρώντας η τροχαία της Αττική Οδού τον σταμάτησε για αλκοτέστ όπου και διαπιστώθηκε πως είχε ξεπεράσει για λίγο το επιτρεπόμενο.
Η μέτρηση έδειξε αποτέλεσμα 0,30, με κατώτατο όριο το 0,25, κάτι που σημαίνει ότι ο Εσιέν ήπιε δυο ποτά.
Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός διέψευσε ότι ο Εσιέν βρέθηκε θετικός σε αλκοτέστ, (έγιναν συστάσεις από την ομάδα να μην δίνει δικαιώματα) ο Γκανέζος έλαβε κλήση ύψους 200 ευρώ, από τα χαμηλότερα που προβλέπονται στον Κ.Ο.Κ. για τις συγκεκριμένες παραβάσεις και κατόπιν αποχώρησε για την οικία του. (Ουσιαστικά πλήρωσε 100 ευρώ καθώς αν οποιαδήποτε κλήση πληρωθεί εντός 10 ημερών είναι μισή τιμή).
Για μια ακόμα φορά το Περιστέρι έγινε διάσημο με την επιλογή ενός πολύ γνωστού ποδοσφαιριστή να επιλέγει την πόλη μας για τη διασκέδασή του, τραβώντας τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

