PeristeriNews.gr
Πολιτική

Οριακό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την Alco



Οριακό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, κατά 0,4%, δείχνει δημοσκόπηση της εταιρείας Alco, που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Newsit.

Οριακό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, κατά 0,4%, δείχνει δημοσκόπηση της εταιρείας Alco, που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Newsit.

Όπως δείχνουν τα ευρήματα της δημοσκόπησης, ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί την πρωτιά, με μικρότερη όμως διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία σε σύγκριση με παλιότερες δημοσκοπήσεις. Σημειώνεται ότι σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή, η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα ήταν της τάξης του 1,5%.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 23%, με τη Νέα Δημοκρατία να ακολουθεί με ποσοστό 22,6%. Η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται να συγκεντρώνει 6,1%, το ΚΚΕ ακολουθεί με 5,5%, ενώ το Ποτάμι συγκεντρώνει ποσοστό 4,4%.

Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 4,2%, η Λαϊκή Ενότητα με 3,9% και Ένωση Κεντρώων με 3,6%, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εμφανίζονται να συγκεντρώνουν ποσοστό 2%, μένοντας εκτός Βουλής. Αναποφάσιστο εμφανίζεται το 14% των ερωτηθέντων.

Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε περισσότερο ως πρωθυπουργό;», το 32% απάντησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με το 28% να εκφράζει την προτίμησή του για τον πρόεδρο της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης. «Κανέναν» απάντησε το 37% των ερωτηθέντων.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε μεταξύ 31 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Νέα εφαρμογή θα λειτουργεί ως ψηφιακός βοηθός ταξιδιού στην Ελλάδα

Peristeri News

Από 1η Ιουνίου σε λειτουργία 65 τμήματα ενδοοικογενειακής βίας

Peristeri News

Περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων Ελλάδας – Κατάρ

Peristeri News

Leave a Comment