Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Συνελήφθη στη Συρία συγγενής του προέδρου Άσαντ



Δύο μέρες μετά από διαδήλωση πολιτών με αίτημα την τιμωρία αυτού του άντρα γιατί φέρεται να σκότωσε έναν αξιωματικό του στρατού.

Στη σύλληψη ενός συγγενή του Σύρου προέδρου Μπάσαρ Αλ Άσαντ, προχώρησαν οι αρχές της Συρίας όπως μετέδωσε το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων (SANA) χθες, δύο μέρες μετά από διαδήλωση πολιτών με αίτημα την τιμωρία του άντρα αυτού γιατί φέρεται να σκότωσε έναν αξιωματικό του στρατού.

Εκατοντάδες Σύροι διαδήλωσαν, ένα σπάνιο γεγονός στη χώρα, το Σάββατο βράδυ στην παραθαλάσσια πόλη Λατάκια, οχυρό του Άσαντ και της αίρεσης των Αλαουιτών, για να απαιτήσουν την εκτέλεση του Σουλεϊμάν Αλ Άσαντ, γιο του ξαδέλφου του προέδρου Άσαντ, Χιλάλ.

Σύμφωνα με το πρακτορείo SANA, οι αρχές «συνέλαβαν τον Σουλεϊμάν Χιλάλ Αλ Άσαντ και τον έχουν μεταφέρει στις ανάλογες αρχές».

Οι λεπτομέρειες δεν έχουν ξεκαθαριστεί, αλλά σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, που εδρεύει στη Βρετανία, και τους υποστηρικτές του προέδρου Άσαντ στα κοινωνικά μέσα, ο Σουλεϊμάν Αλ Άσαντ θύμωσε όταν ο συνταγματάρχης Χασάν Αλ Σαίχ, που οδηγούσε την οικογένειά του κάπου, προσπέρασε το όχημα του πρώτου σε δρόμο της Λατάκια και γι’ αυτό ό πρώτος τον πυροβόλησε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Με κόμιστρο η είσοδος στη Φοντάνα ντι Τρέβι από 1η Φεβρουαρίου

Peristeri News

Xαμός στο κοινοβούλιο της Αλβανίας

Peristeri News

Κρεμλίνο: Επιπολαιότητα του Ρούτε να μιλήσει για πόλεμο με τη Ρωσία

Peristeri News

Leave a Comment