Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γ. Κατρούγκαλος: Πράξη έσχατης υποταγής το να μη γίνει το δημοψήφισμα



«Το να μην κάνουμε το δημοψήφισμα είναι μια πράξη έσχατης υποταγής σε μια στιγμή που και οι ίδιοι οι εταίροι θέλουν συμφωνία», ο Αναπληρωτής Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Το να μην κάνουμε το δημοψήφισμα είναι μια πράξη έσχατης υποταγής σε μια στιγμή που και οι ίδιοι οι εταίροι θέλουν συμφωνία», δήλωσε στον Alpha 989 ο Αναπληρωτής Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμιση Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Είναι καθοριστικό να τοποθετηθεί ο ελληνικός λαός γιατί επί πέντε χρόνια είναι θύμα μιας πολιτικής που ήταν διαλυτική. Δεν έχουμε ιστορικό προηγούμενο στην ΕΕ που να έχει μιλήσει λαός με δημοψήφισμα και να μην έχει ακουστεί. Θέλω να λειτουργήσει η δημοκρατία. Η δημοκρατία δεν είναι θεωρία, είναι πράξη και πρέπει να την υπερασπιστούμε. Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι. Πρέπει να ψηφίσουμε λογικά», δήλωσε στον Αlpha 989 ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης για αγρότες: Η κυβέρνηση δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς

Peristeri News

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Peristeri News

Εξι νέους Γενικούς Γραμματείς σε τρία υπουργεία ανακοίνωσε το Μαξίμου

Peristeri News

Leave a Comment