Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε ολόκληρη την Πελοπόννησο



Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε περισσότερα από 900 άτομα, προσήχθησαν 112 και συνελήφθησαν τελικά 42 άτομα.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα, ενώ από την επιχείρηση εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε ξενοδοχείο στο Ναύπλιο και για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία από την ασφάλεια Ναυπλίου, σε βάρος 35χρονου Έλληνα για κλοπή.

Βεβαιώθηκαν 266 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, οκτώ παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, 12 παραβάσεις για στέρηση άδειας λειτουργίας μουσικής και δύο παραβάσεις για στέρηση άδειας εργασίας, ενώ κατασχέθηκαν πολλά προϊόντα παράνομου υπαίθριου εμπορίου στην Αργολίδα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΕΟΦ: Ανακαλεί παρτίδες αντιβιοτικού φαρμάκου

Peristeri News

Περιστέρι: Σύλληψη δύο ανηλίκων για κλοπή μοτοσικλέτας

Peristeri News

Πώς θα κινηθούν τα Χριστούγεννα μετρό, λεωφορεία και τραμ

Peristeri News

Leave a Comment