Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

92.850 εκπαιδευτικοί κατέθεσαν ηλεκτρονικές αιτήσεις

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε την Τρίτη η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης και Μουσικών Σχολείων.

Για πρώτη φορά 92.850 εκπαιδευτικοί, μέσω του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή, κατέθεσαν τις αιτήσεις τους για εργασία ως αναπληρωτές και 52.451 ως ωρομίσθιοι.

Το υπουργείο Παιδείας κάνει λόγο για χτύπημα στην γραφειοκρατία, καθώς -όπως αναφέρει- «δεν είναι μόνο οι εκπαιδευτικοί που επωφελήθηκαν της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων, αλλά και οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης αποσυμφορήθηκαν από μια διαδικασία που απασχολούσε πολλούς υπαλλήλους».

Πενταψήφιο αριθμό αιτήσεων συγκέντρωσε το υπουργείο Παιδείας για τους φιλολόγους (21.942), τους δασκάλους (13.450) και τους νηπιαγωγούς (11.123).

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τους αναπληρωτές συνεχίζεται με τους εκπαιδευτικούς της Ειδικής Εκπαίδευσης που καλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέχρι και τις 25 Ιουλίου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τέλος η πώληση καπνικών προϊόντων και αλκοόλ σε ανηλίκους στην Ελλάδα

Peristeri News

Σύλληψη γκαλερίστα στο Ελληνικό – Πουλούσε Ευαγγέλιο του 18ου αιώνα

Peristeri News

Αιγάλεω: Oδηγός σχολικού έκανε χρήση ναρκωτικών λίγο πριν μεταφέρει μαθητές

Peristeri News

Leave a Comment