• Πέμπτη, 17 Οκτώβριος, 2019

9η Διημερίδα «Τεχνολογίες αιχμής στην εκπαιδευτική πράξη»

Peristeri News
Φεβρουάριος21/ 2018

Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου για 9η συνεχή χρονιά, διοργανώνουν την ιδιαίτερα επιτυχημένη διημερίδα «Τεχνολογίες αιχμής στην εκπαιδευτική πράξη», η οποία φέτος θα λάβει χώρα στις 3 και 4 Μαρτίου 2018, στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων στο Περιστέρι (Ελευθερίου Βενιζέλου 112-114).

Οι θεματικές ενότητες ανά ημέρα και χρονική ζώνη είναι:

  • Σάββατο 3/3 – Χρονική Ζώνη 12:00-14:00: «Hardware», «Ειδική Αγωγή», «Εκπαιδευτικά Εργαλεία», «Τέχνη & Τεχνολογία» και «Βιωματικά Εργαστήρια Microsoft».
  • Σάββατο 3/3 – Χρονική Ζώνη 14:30-16:30: «e-Learning», «STEM», «Ειδική Αγωγή», «Εκπαιδευτικά Παιχνίδια» και «Βιωματικά Εργαστήρια Microsoft».
  • Κυριακή 4/3 – Χρονική Ζώνη 10.00-13.00: «Δημοτικό», «Μαθηματικά», «Ξενόγλωσση Εκπαίδευση», «Οικονομικά», «Προσχολική Αγωγή», «Φιλολογικά» και «Φυσικές Επιστήμες».

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής:

  • Ηλεκτρονικά στη φόρμα δήλωσης συμμετοχής https://avgoulea.wufoo.eu/forms/qcdm05u1p5hwwg/
  • Η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Πέμπτης 1 Μαρτίου. Όσοι δε δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους, θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν κατά τη διάρκεια της διημερίδας στη γραμματεία του σχολείου.

Για να δείτε το πρόγραμμα, τις οδηγίες πρόσβασης στον χώρο του σχολείου (βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από το σταθμό «Περιστέρι» του Μετρό) καθώς και για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε το σύνδεσμο  http://www.avgouleaschool.gr/index.php/νέα/2140-9η-διημερίδα-τεχνολογίες-αιχμής-στην-εκπαιδευτική-πράξη

Στόχοι διημερίδας:

  1. Να δοθεί βήμα σε αξιόλογους εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτές που προέρχονται είτε από το δημόσιο είτε από τον ιδιωτικό τομέα, προκειμένου να παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους με επιδιωκόμενο αποτέλεσμα τη βελτίωση του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου.
  2. Να δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες που θα παρακολουθήσουν τις εργασίες της διημερίδας να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους παρέχουν οι Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών, να ανταλλάξουν ιδέες και πρακτικές αξιοποίησης των σύγχρονων εκπαιδευτικών εργαλείων και να ενσωματώσουν δημιουργικά τις τεχνολογίες στη διδακτική τους καθημερινότητα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία και για οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής, παρακαλείσθε να απευθύνεστε στη Γραμματεία Γυμνασίου-Λυκείου στο τηλέφωνο 211.500.2300 και ώρες 09.00-15.00 και 17.00-20.00.